Lys for enden – Frygt bliver stille og roligt vendt til glæde

Det jo utroligt, at frygten er på vej væk. Den er på vej væk fordi jeg vil have den væk. Det ikke let, sjovt og jeg overskrider en masse personlige grænser ved at forsøge. Men der sker altså noget inde i mig for tiden.

Jeg har nu 1 gang tilbage hos en fra Familiecenteret, og i går da jeg var der oppe, gik jeg der fra 10 cm højere end da jeg kom. Hun fik mig til at indse at jeg er ved at brude de forbandet vaner, som han har formet mig til at have, for at kunne have kontrol over mig. Jeg er langt fra i mål, men jeg hartage de første spæde skridt, og det er en følelse af sejer inden i mig. Lyder nok dumt, men jeg er så glad for at glæden begynder at kikke frem igen og de dårlige dage er lidt mere overskuelige, når de er der.

Tænk at 5 samtaler af 1 time kan gøre sådan en forskel. Jeg er dybt taknemmelig over, at der er mennesker som kan hjælpe en på denne måde, og hjælpe med at sætte alle de 1000 stykker sammen igen – en’ efter en’. Det et stor puslespil at få samlet, men rammen er ved at blive hel igen og så er det “bare” alt det inden i, som skal finde sin rette plads igen.

I går roste hun mig, så jeg skiftede farve i kinderne. Hun syntes bestemt at mine så sejre skal fejres, og de skal fejres med noget synligt. Så i dag vil jeg gå ned og købe mig en ring, som skal sidde der, hvor vores vielsesring sad. Et symbol på, at jeg har mit liv nu og ikke hans liv hvor jeg skal tilpasse mig hans verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *