Hvorfor skal jeg ændre mig, for at du kan blive lykkelig?!

Sidder med en følelse af, at jeg har fundet mig i alt for meget. Er sur på mig selv over, at jeg har lade det stå til så længe. Hvorfor kunne jeg ikke se hvad der skete? Hvorfor tog jeg det ikke alvorligt når min familie sagde, at jeg ikke virkede glad eller så ulykkelig ud. Der var altid undskyldninger for det… Undskyldninger som jeg i dag sidder og ryster på hoved over.

Men helt ærligt – når man lever med at få kastet sætninger i hoved som ” For at jeg kan blive en lykkelig mand, skal du ændre dig”, så ødelægger det det andet menneske, som hvis eneste motiv til at indgå et ægteskab var ren kærlighed.

Det nytter ikke noget at være sur på sig selv – det ved jeg og det har jeg indset. Tanken er bare voldsom svær at behandle og acceptere.

Jeg går for tiden hos ikke mindre end tre forskellige psykologer/ terapeuter, med hver deres speciale område. En familieterapeut via kommunen, en psykolog med speciale i krise og en terapeut med speciale i psykisk vold. Det lidt af en mundfuld, men det nødvendigt.

Jeg har brug for den hjælp, for jeg har på alle tænkelige måder mistet mig selv på vejen, og det er meget svært at samle alle stykkerne. Jeg er blevet pillet så meget ned, at mit selvværd er svært at få øje på. Jeg føler mig drænet for energi og det er svært at komme op til overflade og få lidt luft.

Så den proces der er sat i  gang nu, er så livs nødvendig, og det som er mest fantastisk i alt det her kaos er, at jeg bliver stærkere og stærkere for hver dag. Jeg har fået øjnene op for utrolig mange ting, som jeg skal dykke ned i, for at finde svar på, hvad det er for en “modstander” jeg er oppe i mod. Det bliver en sej kamp, og lige nu, gør jeg klar til slaget, for der er jeg ikke endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *