Fanget i sit eget liv – hjælp til at komme fri

Jeg er ikke uddannet psykolog eller har anden faguddannelse inden for området. Jeg har lært af livet.

Psykisk vold er desværre en tavs vold i mere end en forstand. Der er først nu for alvor fokus på det i medierne, men juridisk er det en “lovlig” vold. Inden længe skulle der komme nye regler på dette område, rent lovgivningsmæssig, så det bliver spændende at følge.

Psykisk vold er vold uden fysiske mærker. Men en vold som sætter mærker på sjælen for livet.

For at forstå hvad man sidder i eller har siddet i, er det vigtigt at forstå fakta. Jeg har nu i lidt over et år prøvet at forstå, og det er først nu, hvor jeg selv har indset, at jeg behøver hjælp til at forstå, at vejen viser sig.

Jeg er langt fra i mål, men jeg arbejder på det.

Der er så meget hjælp at hente, men hvor skal man starte i det her kaos. Det er her jeg ønsker at kunne give andre et hint om, hvad og hvor man kan søge hjælp.

Hjælp at hente:

De fleste kommuner har et familiecenter. Der er forskel hvad de tilbyder, men den hjælp man kan modtage der, er for det første utrolige god og så er der gratis rådgivning af hente. Der er anonym rådgivning og åben almindelig rådgivning.

Jeg har haft stor glæde af rådgivning fra Center for stalking, som tilbyder gratis rådgivning, hvis man er usikker på om man er udsat for dette.

Der er et utal af hjemmesider, som beskriver psykisk vold. Men steder med hjælp er ikke lette at finde. Skriv gerne til mig – så deler jeg gerne ud af steder med hjælp at hente, som jeg selv har gennemgået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *