Jeg vil finde mig selv efter 8 år – men hvor?

Jeg vil finde mig selv – efter 8 år hvor jeg lige så stille er gået i mange tusinde stykker.

Når virkeligheden melder sig, og jeg kan se hvor meget psykisk og økonomisk vold jeg har været udsat for, blev næsten lige så sur på mig selv, som på Ham.

Helt grundlæggende vil jeg dele min historie, som ikke er slut endnu og fortsætter med at udvikle sig i mens jeg skriver, for at hjælpe mig selv og måske dig, hvis jeg er heldig.

Det var ikke min beslutning at blive skilt, selvom jeg ikke har elsket manden i flere år. Han har sagt det før, hvor jeg gang på gang, har siddet på mine grædende knæ og ”solgt ud af sjælen” for at tilpasse mig ham og gøre hvad han mente der skulle rettes op på. Og så kan man spørge sig selv – hvorfor? Helt ærligt – jeg ved det ikke!

Jeg har taget det store (vigtige) skridt, er væk fra ham og dagligdagen er ved at melde sig efter 1 år som “fri”. Men det jo nærmeste kun lige begyndt. Der er meget at arbejde på, for jeg føler selv, at jeg er gået i 1000 stykker inden i.

Jeg har opsøgt og taget imod alt den hjælp jeg har kunne, af fagpersoner, for jeg er ved at være træt at mig selv, min familie og nærmeste, hvilket er virkelig tarveligt sagt, og det er heller ikke ondt ment. Jeg kan bare ikke holde til sætninger som, ” du skal BARE …” eller ” hvorfor gør du ikke det og får sagt fra” eller “Havde det været mig, var jeg knækket fuldstændig” (Hvad f…. tror I selv jeg har siddet og lavet, når mine børn ikke var hos mig? Stortudet som pisket!!!). FORDI det er voldsomt svært og jeg tør ikke!!! Frygt for et andet menneske gør altså noget ved en’, og har man med en person at gøre, som har ødelagt en’, så er det som at skulle stå fast i modvind af orkanstyrke.

Jeg er oppe i helikopteren nu og kan se det liv jeg har levet og desværre stadig sidder i, da den psykiske vold fortsætter i mails og sms’er samt hovedrystende rygtespredning i lokalsamfundet og blandt fælles venner.

I min søgen på hjælp, er jeg blevet klar over, at jeg skal forstå en masse først, og jeg har en klar overbevisning om, at os med fælles oplevelser i livet kan hjælpe hinanden mere end vi tror. Derfor denne side, hvor det bliver tydeligt hvor man kan søge hjælp og hvem der kan hjælpe os.

Vi skal videre, væk og finde os selv igen – og ja det er en lang proces. Det er så livsnødvendig for os selv og specielt hvis der er børn i billedet.

Det en vanvittig proces at gennemgå. Og hvis man tror man kan selv, så tager man fejl. Usynlig vold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *